Uw Welzijn, Onze Passie: Herbalife distributeur België  
 
HERBALIFE PRODUCTEN BESTELLEN - LEVERING TAXIPOST 24H IN HEEL BELGIE - NIEUW: HERBALIFE24 SPORT !
 
 

 Herbalife home index

Klanten Login:
Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Nog geen login?
Registreer hier!

 Herbalife

online bestellen Herbalife-webwinkel

 

 Herbalife afslanken

 Herbalife evenwichtig ontbijt

 Herbalife aankomen

 Energie/vitaliteit

 Herbalife Sportvoeding

 Tussendoortjes

 Supplementen

 H30 isotone sportdrank

 Liftoff energiedrank

 

 Huidverzorging

 Skin Activator

 Aloe Vera

 Sinaasappelhuid

 Parfums

 

 In de kijker

 Online BMI berekenen

 Succesverhalen

 

 Bijverdienen met Herbalife

 
Blijf op de hoogte!
Schrijf U hier in voor
onze NIEUWSBRIEF
Email
Voornaam
 
 

 Voeding

 Tips

 Veel gestelde vragen

 Shake recepten

 Maaltijdplan

 

 Wie ben ik?

 Contact

 

 Nuttige Links

 Algemene voorwaarden

 Disclaimer

 Privacy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HERBALIFE SPORT & VOEDING

 
Herbalife sport en voeding voor betere sportprestaties
 

HERBALIFE VOEDING VOOR BETERE SPORTPRESTATIE EN SPORTRECUPERATIE !

Als actieve sporters moeten wij proactief te werk gaan bij onze eetgewoonten....

Wij stellen,samen met U een programma op, aangevuld met specifieke supplementen, die voor u van toepassing zijn.

Als sportman/vrouw heeft u vooral ťťn doel: winnen.

Wilt U uw allerbeste sportprestatie leveren, een snellere sportrecuperatie en zo in het winnende team blijven? Volg dan de volgende 10 adviezen op.

1

Uw lichaam werkt in veel opzichten als een auto; het heeft brandstof nodig om goed te kunnen functioneren. De cellen van uw spieren functioneren net als een brandstoftank, de erin opgeslagen koolhydraten dienen als een onmiddellijk aanspreekbare brandstofbron. Eet voordat u aan de slag gaat koolhydraatrijk voedsel, om het wegvloeien van de in uw lichaam aanwezige energie te beperken.

   

2

De meest effectieve manier om de tanks van uw lichaam bij te vullen is het eten van energieke voedingsstoffen. Eet vier tot zes uur vůůr uw training een flinke maaltijd. Eet een lichtere maaltijd twee tot drie uur voordat u gaat sporten. Neem nog iets lekkers 30 minuten voordat u begint. Bent u een atleet, dan dient uw dieet voor 50 tot 60 procent te bestaan uit koolhydraten

 

 

3

Laad uw accu op. Neem nieuwe brandstof in tijdens trainingen die langer duren dan 30 minuten. Drink dranken die enkelvoudige koolhydraten bevatten.

 

 

4

Vul uw reserve- brandstoftank bij als voorraad voor langdurige lichamelijke inspanningen. Uw lichaam begint met het verbranden van vet als brandstof ongeveer 18 tot 20 minuten na het begin van aŽrobe oefeningen.

 

 

5

Hydrateer, hydrateer en hydrateer opnieuw. Het is van levensbelang dat u de vloeistoffen die u tijdens trainingen of wedstrijden kwijtraakt, aanvult. Drink tijdens de training zeker elke 10 minuten - wacht niet totdat u werkelijk dorst krijgt.

 

 

6

ProteÔne is de sleutel tot het onderhoud en de groei van de spieren. Uw lichaam moet voldoende proteÔne binnen krijgen om goed te kunnen werken en beschadigde weefsels te herstellen. Zorg dat uw lichaam de aanbevolen dagelijkse portie eiwit krijgt: 1 tot 2 gram per kilogram lichaamsgewicht ( 1-1,5 gram/kg voor balsporten als tennis, golf, voetbal en baseball en 1,5-2 gram/kg voor meer eisende sporten zoals de marathon lopen of bodybuilden).

 

 

7

ProteÔne versus koolhydraten. Koolhydraten zijn de direct beschikbare brandstof voor de spieren. ProteÔne assisteert bij herstel en renovatie door de spieren te helpen bij het behoud van de spiermassa en het vergroten van het volume.

 

 

8

Het maximeren van uw inname- en bijvulwerkzaamheden. Zorg dat u binnen 30 minuten na het voltooien van uw trainingsarbeid koolhydraatrijk voedsel eet. Gebruik gemakkelijk te verteren koolhydraten die worden omgezet in glucose en opgeslagen in de spieren in de vorm van glycogeen ( snelle brandstof ).

 

 

9

Het bekorten van de renovatietijd. Geschikte proteÔne. Antioxidant-voedingsstoffen. Geschikte drank.

 

 

10

Gebruik supplementen tot uw voordeel. Vitaminen en mineralen zijn behulpzaam bij de chemische reacties en de regelende processen in uw lichaam. Antioxidant-voedingsstoffen kunnen de hersteltijd korter maken. Supplementen zijn in het bijzonder goed voor sporters die kampen met een minder goed werkend immuunsysteem.

 
 
Sport & voeding vormt een complex en vaak verwarrend onderwerp, maar uiteindelijk draait het om de volgende basiscomponenten:
 
1. Brandstof innemen
Koolhydraten = instant brandstof
Voor iedere activiteit heeft u brandstof nodig, gemeten in calorieŽn en vaak aangeduid als energie. Helaas gaan veel mensen 's ochtends op pad met slechts een halfvolle tank, of zelfs met een lege. Om goed te kunnen functioneren moet onze brandstoftank voldoende gevuld zijn. Onze spieren vormen de brandstoftank die als eerste wordt aangesproken. Deze snelle brandstof brandstoffen haalt ons lichaam uit koolhydraten zoals brood, pasta, rijst, groenten, fruit en suikers. Als we koolhydraten eten worden die door het lichaam omgezet en in de spieren opgeslagen als glycogeen - en zo wordt onze tank gevuld. Atleten die Herbalife Sportvoeding gebruiken.
 
DOEN:
Drink een Formule 1 shake gemengd met verdund vruchtensap, een half uur voor u gaat sporten. Dit biedt uw lichaam direct energie en helpt om de brandstofvoorraad in de spieren te ontzien.
 

DOEN:
Neem voor of tijdens het sporten H3O Pro Sportdrank. Deze bevordert snelle hydratatie, levert uw lichaam directe en doorgaande energie en helpt bovendien de opname van essentiŽle voedingstoffen te verbeteren en de lichaamscellen te beschermen tegen schadelijke effecten van vrije radicalen.

H30 sportdrank meer info

 
Vet = reservebrandstof
De vetten uit ons voedsel worden opgeslagen in de brandstoftanks voor de lange termijn; de vetcellen. Deze reservetanks spreken we aan als we aan duursport doen.
 
DOEN:
Gebruik de volledige voedingsproductenlijn van Herbalife, inclusief Multivitaminen tabletten en Cell Activator. Zo weet u zeker dat uw lichaam de optimale voeding krijgt. Dankzij optimale voeding onderscheiden de producten van Herbalife zich van alle andere voedingsprogramma's. Deze benadering van voeding is gebaseerd op het eeuwenoude principe van de balans. Door gebruik te maken van drie belangrijke technologieŽn - voedingskunde, voedingssupplementen op microniveau en kruidenkunde - werken de producten van Herbalife synergetisch samen om de opname van voedingstoffen in uw lichaam te helpen verbeteren. Daarnaast wordt uw spijsvertering geoptimaliseerd door precies de juiste balans tussen voedingsstoffen en kruiden.
 
2. Brandstof bijvullen
Onthoud dat het eerste halfuur na het sporten maximale mogelijkheden biedt om uw glycogeengehalte weer op peil te brengen. Simpel gezegd: in dit halve uur kunt u uw brandstoftank - uw spieren - het beste bijvullen.
 
DOEN:
Drink direct na het sporten de Formule 1 shake gemengd met vruchtensap, om die tank weer vol te gooien. Blijf uw lichaam tot twee uur na het sporten voorzien van brandstof; van koolhydraatrijke voeding.
 
3. Reparatie:
ProteÔne = Reparatie
Na het sporten hebt u ook hoogwaardige proteÔnen nodig. Elke activiteit brengt immers schade toe aan uw spiercellen. En hoe zwaarder de inspanning, hoe groter de schade. Voldoende hoogwaardige proteÔne helpt de spiercellen om zťlf de schade te herstellen.
 
DOEN:
Drink zo'n anderhalf tot twee uur na het sporten nog een Formule 1 shake, gecombineerd met Personalised ProteÔnepoeder
 
4. Renovatie:
Uit onderzoek blijkt dat voedingsstoffen met anti-oxidanten de renovatie kunnen bekorten door te helpen in de strijd tegen de vrije radicalen die het lichaam schade toebrengen. Sporters maken op diverse manieren enorme hoeveelheden vrije radicalen aan. Bijvoorbeeld door simpelweg veel meer zuurstof in te ademen dan iemand die niet actief is.
Door de productie van de vrije radicalen te minimaliseren kan de sporter de hersteltijd tussen twee prestaties reduceren. Het beperken van schade aangericht door vrije radicalen kan:
- mechanismen versnellen die melkzuren afvoeren
- de afbraak van spierweefsel verminderen
- de reesynthese van glycogeen bevorderen
Waar het op neerkomt is dat de sporter minder last heeft van spierpijn, stijve spieren en vermoeidheid. Dan blijft er dus meer tijd over om te trainen en de sport te beoefenen. Een gevarieerd aanbod van antioxidanten bevordert het herstel en zorgt ervoor dat het antioxiderend vermogen van het lichaam op peil blijft.
 
DOEN:
Neem het antioxiderende product van Herbalife - RoseOx. Het lichaam kan alleen optimaal presteren als het gezonde voeding krijgt. Actieve mensen moeten dus proactief omgaan met voeding, zodat ze altijd hoogwaardige brandstof tot hun beschikking hebben en de energie om op hoog niveau te trainen en topprestaties neer te zetten.
 
DOEN:
Neem Herbalifeline, dat een ruime hoeveelheid Omega-3-vetzuren levert, om o.a.uw hartfunctie te ondersteunen, concentratie, tegen spierontsteking, soepele gewrichten.
 
Klik hier voor een overzicht van sporters die de Herbalife Voeding gebruiken naar hun sport toe.
 
Doeltreffende sportproducten
 

Formule 1 voedingsshake

Klik hier voor een vergroting

Bevat 9 gram soja-eiwit en daarbij koolhydraten voor snelle creatie van energie.

 Het lichaam heeft uitgebalanceerde voeding nodig om optimaal te functioneren. Als u uw gewicht veilig en gemakkelijk wilt beheersen en zelf wilt blijven bepalen hoeveel u weegt, kan Formule 1 u helpen uw doel echt te bereiken. GecreŽerd met behulp van geavanceerde voedingsmiddelen technologie, bevat deze speciaal geformuleerde samenstelling alle belangrijke vitaminen en mineralen, eiwit van sojabonen, koolhydraten en voedingsvezel.
Deze voedingsstoffen worden niet alleen snel door het lichaam opgenomen, maar elke portie van deze uitgebalanceerde voeding is een heerlijke en vullende maaltijd. Verkrijgbaar in 1 portie zakjes of pot.
Aantal porties per pot: 21
Smaken: Cookies and Cream, Vanille, Tropical Fruit, Chocolade, Cappuccino of Aardbei.
Meer info Formule 1 voedingsshake >>>

Online Bestellen
 
NIEUW! - Formule 1 Maaltijdrepen
Klik hier voor een vergroting
Dit is de shake in de vorm van een heerlijke reep! Deze maaltijdreep is de ideale oplossing voor de momenten dat een shake maken moeilijk is, bijvoorbeeld in de auto, op de sportschool, op het werk, het vliegveld etc...
Twee smaken.
Per doos van 7 stuks.
Meer informatie Formule 1 Maaltijdreep>>>
Online Bestellen
 

Formule 2 Multivitamine Complex

Klik hier voor een vergroting

Stress, verkeerde eetgewoonten en de aanslagen door luchtvervuiling kunnen er samen de oorzaak van zijn dat uw lichaam te weinig voedingstoffen binnen krijgt. Dat kan tot gevolg hebben dat u zich moe voelt, al gauw lusteloos en zwak wordt. Formule 2 biedt u nu een royaler assortiment vitaminen en mineralen, aangevuld met een selectie van kruiden die samen een perfecte aanvulling zijn op de voedingskracht  van Formule 1 EssentiŽle voedingsstoffen en antioxidanten om u elke dag lekker en vitaal te voelen. Helpt om de conditie van botten en het immuunsysteem op peil te houden.

Online Bestellen
 
Vezel- en Kruidentabletten 
Klik hier voor een vergroting
De vezel- en kruidentabletten zijn vooral ontwikkeld om te helpen bij een verantwoorde en veilige gewichtsbeheersing door extra voedingsvezel te leveren. Vezel- en Kruidentabletten bevatten een mengsel van krachtige havervezels en geselecteerde kruiden. De unieke samenstelling van actieve vezels en speciaal geselecteerde kruiden helpen de behoefte van het lichaam aan vezels aan te vullen. De aanbevolen 6 tabletten per dag bevatten 3 gram vezels (de hoeveelheid in ťťn portie broccoli). Door voldoende vezels in uw voeding is het lichaam beter in staat om gif- en  afvalstoffen te verwijderen die opgeslagen liggen in vetcellen. Daarnaast helpen vezels een verdere vetopslag te voorkomen. Ook zorgen ze voor een snellere en betere opname van voedingsstoffen.
Online Bestellen
 
Formule 3 proteÔne poeder
Klik hier voor een vergroting
Draagt bij aan een verhoging van het eiwitniveau, wat van grote betekenis is voor het herstel- en renovatiewerk na lichamelijke inspanningen.
Online Bestellen
 

Proteinereep

Klik hier voor een vergroting

Een smakelijke manier om weer energie op te doen en dan ook nog voedingskundig totaal in balans te zijn.

Online Bestellen
 

Gourmet Tomato soep

Herbalife Gourmet Tomatensoep is een warm, hartig, voedzaam en evenwichtig tussendoortje, dat gemakkelijk te bereiden is. Het combineert het nieuwste op het gebied van voedingswetenschap met prebiotische inulinevezels en natuurlijke antioxidant tomatenlycopeen. De kruiden basilicum en oregano bieden u de smaak van de Mediterrane keuken.

• Acht keer zoveel proteïne als in gewone tomatensoep.
• Rijk aan proteïne en vezels om u te helpen langer een verzadigd gevoel te behouden.
• Slechts 104 calorieën om uw calorie inname te beheersen.
• Ideaal als onderdeel van uw 5 kleine maaltijden per dag.
• Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

WAAROM HEEFT U HET NODIG? Herbalife Gourmet Soep is het ideale hartige tussendoortje voor elk gewichtbeheersings- of evenwichtig voedingsprogramma. Het is een rijk voedingsmiddel, dat weinig energie levert. Het zorgt voor een gevoel van verzadiging, zonder dat het de extra calorieën geeft, die vaker in grote maaltijden of minder gezonde, evenwichtige snacks zitten.

Online Bestellen
 
H3O Pro - Isotone Sportdrank
Klik hier om de afbeelding te vergroten

De sportdrank bevat brandstof in de vorm van isomaltose, een suiker die duurzame energie afgeeft voor een betere prestatie. Tevens is isomaltose tandvriendelijk. Los 1 zakje op in 500 ml water, zo is deze drank isotoon en heeft de helft van de calorieŽn in tegenstelling tot andere sport- of frisdranken. H3O Pro is een cafeÔnevrije formule, die geen kunstmatige kleur-, smaakstoffen en conserveringsmiddelen bevat. En is heerlijk van smaak! Meer informatie H3O Pro >>>

Online Bestellen
 
Liftoff
Klik hier voor een vergroting

LiftOff is een letterlijk bruisende energiedrank die lichaam en geest een nieuw soort energie geeft. Dankzij een unieke mix van hoogwaardige en energierijke ingrediŽnten is LiftOff een voedingssupplement dat meer doet dan alleen vermoeidheid bestrijden. Het versterkt ook het concentratievermogen. Het maakt de geest helder en laat hem beter functioneren. Wat weer leidt tot snel en accuraat denken.
Meer informatie Liftoff >>>

Online Bestellen
 
Thermojetics instant kruiden drank   
Klik hier voor een vergroting
Deze kruidendrank kan warm of koud gedronken worden. Het geeft snel energie als u een dip heeft, vermindert de 'lekkere trek' en verhoogt de vetverbranding, waardoor u sneller afslankt. Sporters kunnen deze drank als isotone sportdrank gebruiken. Zo worden mineralen aangevuld en het uithoudingsvermogen vergroot. Meng een (half) theelepeltje in een glas warm of koud water en drink daar verspreid over de dag 3 a 4 kopjes van. Of doe 3 theelepeltjes op 1 1/2 liter water als isotone sportdrank, best de smaak ď Original ď. Een kopje bevat slechts 5 (naturel) of 6 calorieŽn (fruitsmaken). Verkrijgbaar in 4 smaken: Original, Framboos, Perzik en Citroen.  
Online Bestellen
 

Cell Activator

Klik hier voor een vergroting

Cell Activator is een mix van essentiŽle voedingsmiddelen en plantenextracten, die speciaal is samengesteld om uw lichaam te ondersteunen bij de productie van energie. Het helpt uw lichaam om de bouwstoffen uit uw voeding goed op te nemen. Cell Activator bevat drie belangrijke, zeldzame planten: chlorella, cordyceps en rhodiola, waarvan wordt aangenomen dat ze het lichaam ondersteunen bij de bestrijding van stress. Als u dagelijks Cell Activator gebruikt, kunt u ervoor helpen zorgen dat de energievoorraden in uw lichaam op peil blijven en dat de essentiŽle voedingsstoffen optimaal benut worden. Sommige voedingsstoffen komen meer dan voldoende voor in het gemiddelde dieet, andere komen te weinig voor of worden moeilijk opgenomen door het lichaam. Cell Activator biedt u een extra hoeveelheid van de speciale voedingsstoffen die de energieproductie van het lichaam ondersteunen en uw lichaam helpen efficiŽnter te presteren. Dit supplement is daarom voor bijna iedereen geschikt, en vooral voor mensen die bezig zijn hun calorie-inname te verminderen.  

Online Bestellen

 

Cell-U-loss

Klik hier voor een vergroting
Deze tablet is een totale 'figuurcorrector'. De vitaminen-, kruiden- en mineralensamenstelling van deze tablet heeft 3 speciale functies, welke alleen werken als u minstens 2 liter water per dag drinkt. Ten eerste helpt het uw lichaam de natuurlijke vochtbalans te herstellen. 
Ten tweede wordt de afvoer van afvalstoffen verbeterd, zodat uw figuur gecorrigeerd wordt. 
Ten derde zorgen deze twee functies er samen voor dat een huid met cellulitis, 
de zogenaamde sinaasappelhuid, er gladder uit gaat zien. Ook voor sporters is deze tablet zeer geschikt, omdat het ijzer uit deze tablet zorgt voor een betere doorbloeding van de spieren en de kalium minder last van krampen geeft. 
Online Bestellen
 
NRG
Klik hier voor een vergroting

Deze tablet bevat natuurlijke rauwe guarana. Guarana is en mildere vorm van cafeÔne en minder belastend voor de spijsvertering. Het geeft extra energie en verdeelt de energie gelijkmatig en nog belangrijker voor sporters: het verwijdt de luchtwegen. Daarbij versnelt het de afbraak van melkzuur wat resulteert in een kortere herstelperiode. NRG werkt ook stress verlagend. De Guarana is een klimheester in de oerwouden van Zuid-Amerika. Hij wordt al eeuwenlang door de Indianen van het Amazonegebied gebruikt vanwege zijn verkwikkende en stimulerende kwaliteiten. In het moderne BraziliŽ wordt Guarana toegevoegd aan frisdrank om het wonderlijke gevoel van natuurlijke energie dat het geeft.  

Online Bestellen
 

RoseOx

Klik hier voor een vergroting
RoseOx is een antioxidant op kruidenbasis. Het bevat rozemarijnextract, vermengd met een combinatie van kruiden en antioxiderende vitamines C, E en BŤtacaroteen. Antioxidanten beschermen ons cellen en weefsel tegen vrije radicalen. Het is normaal dat tijdens het spijsverteringsproces vrije radicalen worden geproduceerd (afvalstoffen). Een teveel aan vrije radicalen kan gezonde cellen beschadigen. Het lichaam zet een natuurlijk afweersysteem in om deze vrije radicalen uit te schakelen: dat zijn de antioxidanten. RoseOx heeft hierop een neutraliserende en preventieve werking en werkt op het immuunsysteem en kan zo antiverouderend zijn.  
Online Bestellen
 

Schizandra Plus

Herbalife Schizandra Plus is een Anti Oxidant Formule op basis van Kruiden, Vitamine (A, E, B6 en C), Seleen en Aminozuren complex in tabletvorm met essentiŽle nutriŽnten die een synergetisch effect hebben.
Het basisingrediŽnt, de schizandra-bes, is een sterke plant die rijk is aan voedingstoffen en al eeuwenlang populair bij Chinese en Aziatische plantenkenners. Dit voedingssupplement is zo vervaardigd dat de schadelijke vrije radicalen geneutraliseerd kunnen worden.
Als je vindt dat je het te druk hebt en niet eens meer de tijd heeft om jouw "accu weer op te laden", bestaat de kans dat uw energiereserves en lichaamsnutriŽnten opraken. Herbalife Schizandra Plus komt het lichaam te hulp met speciale nutriŽnten, die het lichaam nodig heeft.
De zorgvuldig gedoseerde ingrediŽnten helpen het lichaam een interne bescherming op te bouwen tegen de gevolgen van een actieve levensstijl. Als u elke dag Herbalife Schi
zandra Plus neemt, hebben de anti-oxidanten een fantastisch effect op het lichaam in de strijd tegen de interne en externe "vijand".

Eigenschappen van de belangrijkste ingrediŽnten:
- De gekleurde bessen van de Schizandra plant worden door Chinese plantenkenners al eeuwenlang hoog aangeslagen en worden nu in het Westen eveneens gewaardeerd omdat ze een positief effect op het lichaam hebben als "adaptogeen", een stof die het lichaam helpt zich aan de omgeving aan te passen.
- De Schizandra-plant helpt het lichaam om een beter gebruik te maken van de aanwezige zuurstof. (luchtwegen)
- Vitamine C en E leveren antioxidatieve ondersteuning tegen vrije radicalen
- Ondersteunt het natuurlijke afweersysteem van het lichaam bij het tegengaan van oxidatieve stress
- Combinatie van selenium en vitamine C en E
 
Online Bestellen
 
Herbalifeline
Klik hier voor een vergroting
Voedingssupplement met Omega-3 vetzuren van hoge kwaliteit DHA en EPA.
Vroeger slikten we gewoon een capsule levertraan om gezond te blijven. Maar tegenwoordig is dat, met ons druk en stressvol bestaan, echt niet meer voldoende. Vis bevat belangrijke voedingsstoffen, dat valt niet te ontkennen. Herbalifeline stelt u in staat om toch te profiteren van de rijkdom die de zee biedt; het houdt uw spieren soepel en is goed voor hart en bloedvaten. Deze belangrijke capsule bevat een heel scala van diepzeevis-oliŽn, geselecteerde kruiden en voedingsstoffen om o.a.uw hartfunctie te ondersteunen, concentratie, tegen spierontsteking, soepele gewrichten.
Online Bestellen
 
Niteworks
Klik hier voor een vergroting

Het voedingssupplement Niteworks is ontwikkeld door Herbalife, in samenwerking met Nobelprijswinnaar Dr. Louis J. Ignarro. Deze heeft zijn leven gewijd aan het onderzoek naar de levensverbeterende eigenschappen van stikstofmonoxide.  Een speciale mix van ingrediŽnten die de aanmaak van stikstofmonoxide bevordert Een speciale formule: alle grondstoffen werken samen met het lichaam, zodat de productie van stikstofmonoxide toeneemt. Uitgebalanceerd: de actieve ingrediŽnten in Niteworks zijn in uiterst zorgvuldige hoeveelheden toegevoegd zodat ze samen zorgen voor een optimale productie van stikstofmonoxide. Belangrijkste grondstoffen: L-Arginine, dat het lichaam gebruikt om stikstofmonoxide aan te maken. L-Citrulline. Het lichaam zet dit om in L-Arginine. De vitaminen C en E versterken en verlengen de werking van stikstofmonoxide in het lichaam. Niteworks is een voedingssupplement dat uw lichaam helpt om optimaal te kunnen functioneren.

Meer informatie Niteworks >>>
Online Bestellen
 

Tang Kuei

Klik hier voor een vergroting
Tang Kuei Vrouwelijk evenwicht, bevordert de spierontspanning. Vrouwen van vruchtbare leeftijd kunnen lichamelijke hinder ondervinden van de veranderingen binnen hun hormonale huishouding. De zachte eigenschappen van Tang Kuei stimuleren het lichaam om een natuurlijk evenwicht te hervinden. Vrouwen zijn al eeuwenlang bekend met de eigenschappen van Tang Kuei. De tabletten bieden ontspanning en verlichting aan gespannen spieren na zware lichamelijke inspanning.
Meer informatie Tang Kuei >>>
Online Bestellen

 

AloŽ siroop

Klik hier voor een vergroting

Houdt uw vochtgehalte op peil met deze pure verfrissende en verzachtende drank. op basis van aloŽ

Met dit verfrissende concentraat verzacht u uw ingewanden. Door de kalmerende kruidenkwaliteiten van AloŽ (40%), heeft deze verfrissende drank een positieve invloed op de spijsvertering. Tevens brengt u zo het zelfreinigend vermogen van uw lichaam op een hoger plan. De siroop is bereid uit aloŽ van topkwaliteit en biedt u bovendien de weldadige werking van het kruid kamille. Met behulp van recente wetenschappelijke ontdekkingen is Herbalife erin geslaagd om de beroemde organische voedingstoffen uit de AloŽ-Veraplant te destilleren en te stabiliseren. Deze verfrissende siroop is ook een positieve manier om ervoor te zorgen dat u dagelijks genoeg water drinkt. Simpel te bereiden en tot de laatste druppel lekker en gezond. Met de inhoud van een flacon kunt u 16 glazen aanmaken

Online Bestellen
 
AloŽsiroop van de AloŽ Vera plant MANGO smaak

Een pure verfrissende drank met mangosmaak op basis van aloŽ. Met dit verfrissende concentraat verzacht u uw ingewanden. Door de kalmerende kruidenkwaliteiten van AloŽ, heeft deze verfrissende drank een positieve invloed op de spijsvertering. Tevens brengt u zo het zelfreinigend vermogen van uw lichaam op een hoger plan. Met behulp van recente wetenschappelijke ontdekkingen is Herbalife erin geslaagd om de beroemde organische voedingstoffen uit de AloŽ-Veraplant te destilleren en te stabiliseren.

ē caloriearm.
ē Geen toegevoegde suikers
ē 40% aloë vera sap van het aloë vera blad.
ē inhoud 473 ml.

Online Bestellen
 
Voor meer informatie over afslanken, aankomen,Ö
 

VRIJBLIJVEND ADVIES >>>

U kan ons ook bellen of e-mailen

UW WELZIJN - ANJA AERTS

Onafhankelijk Herbalife Distributeur

Wolfsdonksteenweg 22

3201  Langdorp, BelgiŽ

Tel:  013 Ė 661967   /     0477 - 977383 

Rekeningnr. :
IBAN: BE08 7350 3626 1113
BIC: KREDBEBB  

BTW 0886 496 064

info@uwwelzijn.be

Top


 
   
   
         

© Copyright Uw Welzijn | Onafhankelijk Herbalife Distributeur  | Alle rechten voorbehouden